Resultatorienteret og dansktalende arkitekt søges ASAP!

 
 Resultatorienteret og dansktalende arkitekt søges ASAP!

OM OS
SKALA Arkitekter er en målrettet, løsningsorienteret virksomhed med fingeren på pulsen. Vi har tegnestuer i både København og Horsens, begge med stærke faglige kompetencer og et godt socialt miljø med en uformel omgangstone. 

Hos SKALA Arkitekter beskæftiger vi os bredt med alle arkitekturens felter og har fokus på bæredygtig udvikling.

OM JOBBET
SKALA Arkitekter har stærke faglige kompetencer og et godt socialt miljø med en uformel omgangstone. Vores spidskompetencer ligger inden for Boligbyggeri, Kultur & Undervisning samt Sundhed & Omsorg, ligesom vi mestrer brugerprocesser og brugerkommunikation.

Dit job vil indeholde alle processer fra brugerinddragelsesniveau og gennemførelse af workshops over programmering til skitsering i projektforslagsniveau.

OM DIG
Du er arkitekt med stort engagement, har forståelse for konstruktioner og arkitektur og du formår at følge kreative ideer op med overbevisende løsninger.

Du er dansktalende og har 3-5 års tegnestueerfaring.

Du kender rådgiverprocesserne, kan arbejde selvstændigt og få tingene fra hånden. Og du kan lide at have flere bolde i luften. 

Du er holdspiller med godt humør og en positiv tilgang til såvel din arbejdsopgaver som dine kolleger og samarbejdspartnere, og så er du typen, der holder fast og følger enhver opgave helt til dørs.

 ANSØGNINGSFRIST
Send venligst din ansøgning, cv. og referencer senest den 25. juni 2015 

Ansøgning stiles til:

 

Kurt Ankjær:   ka@skala-ark.dk

Tiltrædelse: Snarest.

/media/14883/raedershus.5744_bw.jpg