Arne Jacobsen skole versus Skole +

 
Arne Jacobsen skole versus Skole +

DET PERFEKTE MATCH!

 

SKALA er netop nu ved, at afslutte det storstilede projektet SKOLE + der omfatter både Haarby skole, Haarby hallerne samt de omkringliggende fællesarealer.

 

Projektets intention har været, at bringe arealerne i skolen, mellem skolen og hallen i spil, så der skabes et sammenhængende aktivitetsområde, som hele byen kan få glæde af. Ønsket har også været, at unge der i dag ikke dyrker idræt eller andre former for bevægelse, kan motiveres til, at komme i gang med en idrætsgren i en af lokalområdets idrætsforeninger.

 

Projektet har være udviklet i tæt samarbejde med lokalsamfundet. Projektet er således tænkt og udviklet som hele byens nye kulturcenter.- For os har det været afgørende at tænke i løsninger, som inddrager hele lokalsamfundet. Ved at fokusere bredt på ejerskab og fællesskabsfølelse har vi lagt op til mere aktivitet og nye sociale forbindelser. Og ved at optimere og nytænke anvendelsesformerne øget dynamikken og den positiv synergi forklarer Kurt Ankjær, administrerende direktør i SKALA Arkitekter. 

/media/70664/skole__.jpg