Bofællesskab for Jysk børneforsorg/Fredehjem vundet!

 
Bofællesskab for Jysk børneforsorg/Fredehjem vundet!

SKALA Arkitekter er stolte af, at kunne offentliggøre endnu en vundet konkurrence.


Denne gang i selskab med totalentreprenør Poul Pedersen A/S og Drias A/S i forbindelse med udførelsen af Bofællesskabet på Egebæksvej ved Marselisborg i Århus. 


Med respekt for det forudgående skitseprojekt og brugerinddragelse har vi videreudvikletdet arkitektoniske indgreb, som understøtter intentionen med bygningens design.

 

Vi har i vores oplæg haft fokus på at understrege vigtigheden af at være selvstændig - og vigtigheden af at føle sig som del af et fællesskab. Bygningen understreger på samme tid at dette er et moderne bofællesskab med mere eller mindre grad af selvstændighed, hvor den ydre bygningsopdeling illustrerer overgangene mellem private beboerarealer, fælleszoner og tilknyttede personalefaciliteter.

 

Eftersom brugerne af bygningen er de, som bedst kender behovet, vil vi under projekteringen følge op på de beslutninger, der har dannet grund for dispositionsforslaget gennem møder med brugergruppen og bygherre.

 

Det har naturligvis også været vigtigt for os at kunne tilbyde ønskerne til optimeringer inden for den givne økonomiske ramme.

/media/114574/visualisering_02.jpg