Glædelig jul og godt nyår

 

2014 blev endnu et spændende år for SKALA - på flere måder. Vi har haft vækst på stort set alle områder. Derfor har vi også igen i år kunnet byde mange nye kunder velkomne med forskellige og rigtig spændende projekter.

Der har været fart på, og det vil vi gerne takke vores mange gode kunder og kolleger for - uden jeres initiativer, engagement og tillid var vi ikke lykkedes med alt det.

Og i det nye år bliver det til endnu flere spændende projekter. Vi glæder os til at renovere og bygge boliger i København, at tegne SKOLE + med REALDANIA, bygge nye daginstitutioner i Viborg, nye almene boligopgaver spredt rundt i landet og flere forskellige opgaver inden for omsorg og psykiatri ligesom en række spændende projekter og konkurrencer er i pipelinen.
Der er nok at se til, og det er dejligt, at vi også i år har kunnet byde flere nye og dygtige kolleger velkomne.

Som led i vores positive udvikling har vi derfor åbnet kontor i København - SKALA CPH. Dermed er SKALA nu en landsdækkende arkitektvirksomhed med tegnestuer både ØST- og VEST Danmark.

I forbindelsen med etableringen af SKALA CPH har vi desuden udvidet vores ejerkreds med Oliver Grundahl. Oliver er med sin store erfaring som ledende arkitekt og partner på flere etablerede københavnske tegne-stuer præcis den stærke ressource vi har brug for til at opbygge en solid SKALA CPH-afdeling med et stærkt hold af engagerede og dygtige medarbejdere.

Vi glæder os til 2015, og vi ser meget frem til at mødes om nye spændende opgaver og byde dig inden for i både Horsens og København.

Tak for et godt 2014 og på gensyn i 2015

 

/media/5069/raedershus.5744_1.jpg