Vi søger arkitekter og konstruktører til vores CPH-afdeling

 

Som vores nye kollega får du en unik mulighed for at sætte dit præg på vores nyåbnede afdeling i København, og du kommer til at indgå i et engageret team af såvel arkitekter som konstruktører i et ungt, dynamisk og engageret tegnestuemiljø.

SKALA Arkitekter har stærke faglige kompetencer og et godt socialt miljø med en uformel omgangstone. Vores spidskompetencer ligger inden for boligbyggeri, Kultur & Undervisning samt Sundhed & Omsorg, og vi beskæftiger os derudover med de væsentligste arkitekturdiscipliner med fokus på bæredygtighed, udvikling og tværfaglighed i byggeriet højt.

 

DIN PROFIL

Du har stor forståelse for konstruktioner og arkitektur samt formår at følge kreative ideer op med overbevisende løsninger.

I hverdagen arbejder du selvstændigt og er en udpræget praktiker, som får tingene fra hånden. Og det går dig ikke på, når du har masser af udfordringer om ørerne. 

Vi forventer at du er en holdspiller med godt humør og en positiv tilgang til såvel arbejdsopgaver som samarbejdspartnere og kolleger, og så er du typen, der holder fast og følger enhver opgave helt til dørs.

 

ANSØGNINGSFRIST
Vil du være med til at forme rammen om vores nyetablerede kontor midt i københavn city?
Send venligst ansøgning, cv. samt referencer til Oliver Grundahl

og@skala-ark.dk 

 

Tiltrædelse: Snarest efter nærmere aftale

 

/media/35888/adelgade_web.jpg