SKALA Arkitekter vinder børnehus i Svendborg

 

Kirkeby Børnehus får SKALA Arkitekter som totalrådgiver.

Svendborg Kommune har udpeget SKALA Arkitekter som totalrådgiver på til- og ombygningen af Kirkeby Børnehus.

- Vi glæder os til at skulle i gang med at udbygge det sydfynske børnehus. Vi er i forvejen i gang med en række lignende opgaver, og vi kommer til at bruge alle vores gode erfaringer med inspirerende og legende miljøer til Kirkeby Børnehus, siger administrerende direktør i SKALA Arkitekter, Kurt Ankjær.

Politiske beslutninger i Svendborg Kommune betyder, at de fysiske rammer i kommunens institutioner skal etableres og tilpasses anderledes.

- Vi arbejder ud fra en tanke og metode om at nyskabe rammerne for børns udvikling i institutionerne. Med brugerne i centrum kan vi sikre, at fremtidens Kirkeby Børnehus lever op til de høje forventninger, siger Kurt Ankjær.

Balslev, der med sit kontor i Odense har arbejdet med opgaver over hele Fyn i årevis, er underrådgiver på projektet. Konstellationen bestående af SKALA Arkitekter og Balslevs Odense-kontor har tidligere vundet opgaver sammen, men det er første gang, samarbejdet skal prøves af på Fyn.

- Kirkeby Børnehus bliver vores første opgave i Svendborg Kommune. Så det glæder vi os meget til, siger Steen Falk, der er områdechef for Balslevs Region Syd.

- Vi har allerede et godt samarbejde med SKALA Arkitekter inden for pleje- og omsorgssektoren, og denne opgave falder fint i tråd med det samarbejde, siger han.

SKALA Arkitekter har for nyligt vundet to totalrådgiversager under Billund Kommunes vision om at blive Børnenes Hovedstad. Her var tale om Børnenes Univers Grindsted Vest og Børnenes Univers Billund. 

SKALA og Balslev er også prækvalificeret til at afgive tilbud på en Børnehuset Skovlinden i Svendborg Kommune.

/media/18957/noerrevang_dsc3862.jpg