SKALA Arkitekter åbner afdeling i København

 

I kraft af solide kompetencer inden for såvel innovative arkitektoniske løsninger som komplekse totalrådgivninger har SKALA Arkitekter, som ligger i Horsens, igennem årene løst en række opgaver på Sjælland - primært inden for kontor, butik og erhvervsprojekter.

 

De seneste år er opgaverne ekspanderet væsentligt til også at omfatte opgaver inden for undervisning, boligbyggeri og renovering, og denne øgede efterspørgsel efter det jyske firma har gjort, at tiden netop nu er oplagt til en udvidelse mod øst.

 

- Vi får flere og flere opgaver på Sjælland, og senest har vi indgået i en række rammeudbud, som sikrer, at SKALA også fremadrettet har en tilstedeværelse øst for Storebælt. Så efterhånden har vi fået opbygget et så stort referencegrundlag, at en udvidelse med et kontor i København er det naturlige skridt, fortæller administrerende direktør Kurt Ankjær.

Han påpeger, at markedet for byggerier inden for SKALAs hovedfokusområder blandt andet boligbyggeri, skoler og institutioner ligeledes er stigende i København.

 

- Fordi SKALA Arkitekter er i vækst, er det helt naturligt, at vi etablerer et kontor der, hvor markedet også vækster.

 

Markant profil ny partner

Tiden har ikke været eneste faktor, som har spillet ind, da beslutningen om udvidelsen skulle træffes. Det har også været afgørende at finde den rigtige profil/partner til at lede det nye kontor. Valget faldt på Oliver Grundahl, der har en fortid som blandt andet kreativ direktør og partner i TNT og senest fungerede som COO og associeret partner i ‎Schmidt Hammer Lassen.

 

- Da vi fik mulighed for at tilknytte Oliver, som leder af CPH kontoret, var der ikke længere nogen tvivl. Vi er helt sikre på, at vi med ham ved roret har fået den stærke ressource og dygtige partner, som kan løfte opgaven at etablere et bæredygtigt og kreativt kontor i København, siger Kurt Ankjær.

 

Og for Oliver Grundahl selv, er opgaven med at skabe SKALA CPH en positiv udfordring, han ser meget frem til.

- Jeg kender SKALA rigtig godt fra tidligere samarbejder, og det bliver spændene at sætte et stærkt hold i København, som kan bidrage til virksomhedens vækst. SKALA har det helt rigtige drive og en god energi, som jeg glæder mig til at være en del af.

 

Det nye kontor kommer til ligge i Adelgade 17 i det indre København.

 

 

 

/media/35888/adelgade_web.jpg