SKALA bag endnu en Norddjurs-daginstitution

 

SKALA Arkitekter har vundet opgaven at etablere en ny daginstitution ved Langhøjskolen i Vivild. 

Norddjurs Kommune har udvalgt SKALA Arkitekter til at stå for totalrådgivningen på en ny daginstitution i Vivild.

Den nye institution bliver et resultat af, at Norddjurs Kommunes kommunalbestyrelse har besluttet at flytte børnehaven Blinklyset til nye lokaler ved Langhøjskolen.

- Vi glæder os til at fortsætte vores gode samarbejde med Norddjurs Kommune, siger administrerende direktør i SKALA Arkitekter, Kurt Ankjær.

I forvejen har SKALA Arkitekter gennem længere tid samarbejdet med netop Norddjurs Kommune på andre lignende projekter. Tegnestuen står blandt andet bag to nye daginstitutioner i Grenå og Auning og har ligeledes stået for den nye børneby i Glesborg for samme kommune.

- Med den nye daginstitution ved Langhøjskolen får vi mulighed for at sætte endnu et stærkt præg på udviklingen af daginstitutionsområdet for kommunen, siger Kurt Ankjær.

Der er på nuværende tidspunkt ikke taget stilling til den nye daginstitutions placering. Det bliver således en del af SKALA Arkitekters totalrådgiverydelser at fastlægge, om daginstitutionen skal etableres som fritliggende nybyggeri, tilbygning, eller om det er mest relevant at ombygge en del af skolen.

Daginstitutionen skal kunne rumme 50 børn. DRIAS er med som underrådgiver for SKALA Arkitekter.

 

/media/21169/b_rnehavesorthvid.jpg