SKALA søger konstruktører i København og Horsens

 
SKALA søger konstruktører i København og Horsens

SKALA Arkitekter A/S er en landsdækkende 'full service' arkitektvirksomhed, som har eksisteret i tre årtier.

 

Virksomheden er i konstant udvikling og har afdelinger både i Horsens og Købehavn. Vi yder rådgivning i alle faser inden for arkitektfaget. Fra procesdesign og brugerinddragelse til byggeledelse, drift- og vedligehold.

 

Vi samarbejder ofte i større rådgiverteams på tværs af faggrupper for en fælles udvikling af arkitekturen, bæredygtigt design og optimerede økonomiske løsninger. Vores målsætning er at skabe god arkitektur og velfungerende bygninger.

 

OVERSKUD er nøgleordet for SKALAs virke. Det er kernen af, hvem vi er og det fundament, vi er bygget på.  Derfor skal SKALA i alle henseender vise OVERSKUD. Det gør vi ved at sikre, at vores kunder, samarbejdspartnere og kollegaer modtager ydelser, produkter og service i en kvalitet, der mindst svarer til deres behov og forventninger - på alle niveauer i vores rådgivning. 

 

OM JOBBET
Vi søger en ambitiøs medarbejder med overblik og lyst til at arbejde med projektering i alle faser. Du kommer til at indgå i et team af såvel arkitekter som konstruktører i et ungt, dynamisk og engageret tegnestuemiljø.

 

OM DIG

Du er uddannet bygningskonstruktør med minimum 3 års erfaring.

Du har stor forståelse for konstruktioner og arkitektur, og du formår at følge kreative ideer op med overbevisende tekniske løsninger.

 

Du er struktureret og i hverdagen arbejder du selvstændigt og er en udpræget praktiker, som får tingene fra hånden. Det er essentielt, at du har projekteringserfaring i Revit og (AutoCad), og så går det dig ikke på, når du har masser af udfordringer om ørerne. 

 

Vi forventer, at du er en holdspiller med godt humør og en positiv tilgang til såvel arbejdsopgaver som samarbejdspartnere og kolleger, og så er du typen, der holder fast og følger enhver opgave helt til dørs. Vi tilbyder vores nye medarbejdere:

 

- Et godt arbejdsmiljø i en attraktiv virksomhed, med dygtige og engagerede kolleger

 

- Løn efter kvalifikationer samt en pensionsordning med tilknyttede forsikringsordninger

 

- Diverse personalegoder

 

ANSØGNINGSFRIST
Hvis du ønsker et spændende job med mulighed for selvstændigt arbejde og personligt præg på tegnestuens udvikling, så send os din ansøgning, hvor du skriver "Konstruktør" i emnefeltet.

 

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Ansøgninger behandles fortroligt. 

 

Vi skal have din ansøgning senest 25. november 2016, og du sender den direkte til partner Emil Simonsen på mail es@skala-ark.dk.

 

SPØRGSMÅL

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker flere informationer, kan du kontakte Emil Simonsen på es@skala-ark.dk eller telefon 25 51 99 83.

/media/75481/waldemarsbo_efterskole.jpg