SKALA søger dygtig projektleder

 

Vi har travlt, så vi leder efter resultatorienterede, dansktalende arkitekter med projekteringserfaring, der vil være med til at deltage i tegnestuens positive udvikling på vores kontor i København.

OM OS
SKALA Arkitekter er en målrettet, løsningsorienteret virksomhed med fingeren på pulsen. Vi har tegnestuer i både København og Horsens, begge med stærke faglige kompetencer og et godt socialt miljø med en uformel omgangstone. 

Hos SKALA Arkitekter beskæftiger vi os bredt med alle arkitekturens felter og har fokus på bæredygtig udvikling.

OM JOBBET
Som vores nye kollega får du en unik mulighed for at sætte dit præg på vores nyåbnede afdeling i København, og du kommer til at indgå i et engageret team af såvel arkitekter som konstruktører i et ungt, dynamisk og engageret tegnestuemiljø.

SKALA Arkitekter har stærke faglige kompetencer og et godt socialt miljø med en uformel omgangstone. Vores spidskompetencer ligger inden for Boligbyggeri, Kultur & Undervisning samt Sundhed & Omsorg, ligesom vi mestre brugerprocesser og brugerkommunikation.

OM DIG
Du er arkitekt med stort engagement, har forståelse for konstruktioner og arkitektur og du formår at følge kreative ideer op med overbevisende løsninger.

Du er dansktalende og har 3-5 års tegnestueerfaring.

Du kender rådgiverprocesserne, kan arbejde selvstændigt og få tingene fra hånden. Og du kan lide  at have flere bolde i luften. 

Du er holdspiller med godt humør og en positiv tilgang til såvel din arbejdsopgaver som dine kolleger og samarbejdspartnere, og så er du typen, der holder fast og følger enhver opgave helt til dørs.

 

ANSØGNINGSFRIST
Vil du være med til at udvikle vores nyetablerede kontor i hjertet af København?, så send venligst din ansøgning, cv. og referencer senest den 25 juni 2015 

Ansøgning stiles til:

Oliver Grundahl:og@skala-ark.dk 

Kurt Ankjær: ka@skala-ark.dk

 

Tiltrædelse: Snarest.

 

 

/media/42488/samlet_a4_02.jpg