Fagblad med fokus på SKALAs innovationsprojekt på UCC

 

I november indvies et nyt eksperimentarium på Professionshøjskolen UCC. SKALA Arkitekter har rådgivet om indretningen.

Innovationen vinder frem på Professionshøjskolen UCC.

1. november åbner uddannelsesinstitutionen nemlig op for fremtidens digitale læringsformer. Med til at skabe og drive de innovative løsninger er SKALA Arkitekter, som har anvendt en videnkupon i jagten på at finde muligheder og svar for fremtidens undervisning.

SKALA Arkitekter blev koblet med UCC, da virksomheden fik et 360 graders innovationstjek af DBI, Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut.

- Innovationstjekket har givet os nogle nye muligheder for samarbejder, viden og udvikling, som vi ikke havde fundet på egen hånd, siger partner i SKALA Arkitekter Emil Simonsen til fagbladet Brand & Sikring.

Her blev SKALA Arkitekter indlemmet i projektet på UCC, der manglede indretningsmæssige vinkler og kompetencer til et udviklingsprojekt frem mod færdiggørelsen af det 55.000 kvadratmeter store uddannelsescampus i Carlserg Byen, der står klar i 2016.

Læs hele artiklen om innovationstjekket i fagbladet Brand & Sikring her. Du finder artiklen på siderne 24 og 25.

Videnkuponordningen er et tilbud til små og mellemstore virksomheder, der gerne vil samarbejde med offentlige videninstitutioner. Se mere på Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelsers hjemmeside.

 

/media/8608/hedenstedby.2703_bw.jpg