SKOLE+ Godkendt dispositionsforslag!

 

Social bæredygtighed i fokus

SKALA Arkitekter har en solid erfaring i netop at arbejde med social bæredygtighed, og derfor falder opgaven i Assens helt i tråd med SKALA Arkitekters kernekompetencer.

- For os er det afgørende i projekter som dette at tænke i løsninger, som inddrager hele lokalsamfundet. Ved at fokusere bredt på ejerskab og fællesskabsfølelse lægger vi op til mere aktivitet og nye sociale forbindelser. Og ved at optimere og nytænke anvendelsesformerne øges dynamikken og en positiv synergi imellem de forskellige brugere bliver skabt,  forklarer Kurt Ankjær, administrerende direktør i SKALA Arkitekter. 

Opgaven på Haarby Skole bliver blandt andet at bringe arealerne i skolen og mellem skolen og hallen i spil, så der bliver skabt et sammenhængende aktivitetsområde, som hele byen kan få glæde af.  Ønsket er også,  at unge, der i dag ikke dyrker idræt eller andre former for bevægelse, kan motiveres til at komme i gang med en idrætsgren i en af lokalområdets idrætsforeninger.

Kampagnen SKOLE+ er et samarbejde mellem parterne Dansk Idrætsforbund (DIF), Realdania og Lokale og Anlægsfonden (LOA) og de seks skoler/kommuner skal frem mod juni 2015 i fællesskab med deres rådgiverteam udarbejde et projektforslag. Selve byggeprocessen er planlagt til at vare frem til udgangen af 2016.

Projektet er planlagt til at blive realiseret i 2016.

/media/42009/skole__entrance_birdseye_lr.jpg