VUNDET KONKURRENCE - Børnenes Univers, Grindsted

 

SKALA Arkitekter vinder totalrådgivning i forbindelse med Børnenes Univers, Grindsted.

Baggrunden for projektet er en proces hvori Billund Kommune ønsker at være proaktiv og tænke nyt: Tænke i ændrede strukturer, i ændrede enheder størrelsesmæssigt og i ændret indhold. Dette indebærer også at tænke nyt i forhold til de fysiske rammer for børnene. Kommunen har derfor grebet bygge-processen for de nye daginstitutioner utraditionelt an, idet kommunen ønsker at de kommende fysiske rammer understøtter børns læring og udvikling optimalt. 

Etableringen af den fremtidige institution vil sker i to etaper. 
I første etape bygges institution med plads til 92 børnehavebørn og 14 vuggestuebørn.
I anden etape udvides institutionen med yderligere 60 børnehavebørn.

/media/6433/raedershus_kontor.jpg